28/07/2013 - Trebeshina Factory Tour- Clients Tour 2

Trebeshina Ltd. ftoi një pjesë të klientëve të saj të Tiranës për të vizituar fabrikën e Ujit Trebeshina, te Gryka e Këlcyrës. Ishin rreth 100 te ftuar të cilët prekën dhe panë nga afër se pse Uji Trebeshina është cilësor, i freskët dhe që ruan mineralet.