21/09/2013 - Rockstar Energy Drink Albania- Super Moto e Drift Show Part 1

Rockstar Energy Drink Albania organizoi një nga garat më të mëdha Super Moto dhe Drift Show Event. Kjo  ngjarjeu zhvillua në zemër të kryeqytetit të Tiranës. Një shfaqje spektakolare me më shumë se 30 motoçiklist Super Moto dhe një super Drift Show me pilotë të Rockstar Energjisë Drink. Makinat pjesemarrse ishin : BMW M3 (2010), BMW M3 (1989) dhe BMW M5 (2006) e cila ofrohet për publikun një shfaqje të paharrueshme!