12/01/2014 - Rockstar Energy Drink Albania- Super Moto e Drift Show Part 2

Nje tjeter show gjigand nga Rockstar Energy Drink Albania ne zemer te kryeqytetit tek Sheshi ‘’ Nene Tereza ‘’, nje event i paharrueshme me pjesmarrjen e me shume se 7000 veta publik i cili mbushi shkallet e universitetit Politeknik e Akademise se arteve per te shijuar Drift Show dhe Super Moto Race. Ky event pati edhe mbeshtetjene e gjere te Televizioneve Shqiptare si psh : Top Chanel, Ora News, News 24.