24/11/2013 - Rockstar Energy Drink Albania- Motocross Tirana

Argetimi i radhes ishte gara ENDURO e organizuar nga Gjigandi Rockstar Energy Drink Albania per here te pare ne Shqiperi me pjesmarrjen e garuesve Shqiptar, Kosovar dhe Grek, Anglez. Ky event u organizua ne Surrel prane Malit te Dajtit dhe zgjati rreth 2 ore.U ndane dhe cmimet  e 3 vendeve te para ku spikaten edhe garuesit Kosovar.