Zbutës
 • Flos Ploffy Deluxe i Kuq

  Flos Ploffy Deluxe i Kuq

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Deluxe i Arte

  Flos Ploffy Deluxe i Arte

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Deluxe Manushaqe

  Flos Ploffy Deluxe Manushaqe

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Jeshil

  Flos Ploffy Jeshil

  FLOS PLOFFY me freskinë e frutave, me ngjyrë jeshile, me aromë molle, kivi, qitro dhe një ide pjeshke.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy i Bardhe

  Flos Ploffy i Bardhe

  FLOS PLOFFY me aromë të pastër freskie, pa ngjyrë, i bardhë, me aromën e ëmbël të vaniljes.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Roze

  Flos Ploffy Roze

  FLOS PLOFFY me aromë freskie, klasikisht i preferuar, me ngjyrë të trëndafiltë.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Portokall

  Flos Ploffy Portokall

  FLOS PLOFFY me freskinë e portokalles, me ngjyrë portokalli, me aromë portokalleje të sapoprerë dhe nuanca nga lule nerënxe, me pergamond, më i riu i serisë dhe i vetmi në llojin e tij.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Leila

  Flos Ploffy Leila

  FLOS PLOFFY me freskinë e livandës, me ngjyrë manushaqe, με aromë livande të butë dhe Ylang – Ylang.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Blu

  Flos Ploffy Blu

  FLOS PLOFFY me aromë freskie deti, në ngjyrë të kaltër, ndër preferencat e para të qëndrueshme.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Smart Zbutes Arome e Freskia e Detit

  Smart Zbutes Arome e Freskia e Detit

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

  Available in 3,95 ml

  Package: 4

 • Smart Zbutes Arome e Fresket

  Smart Zbutes Arome e Fresket

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

  Available in 3,95 ml

  Package: 4

 • Smart Zbutes Arome Vanilje

  Smart Zbutes Arome Vanilje

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër

  Available in 3,85 ml

  Package: 4

 • Smart Zbutes Arome Frutash

  Smart Zbutes Arome Frutash

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër

  Available in 3,85 ml

  Package: 4

më shumë
më pak

Nuk ka permbajtje ne gjuhen shqipe.