Produkte për WC
  • Tik Tak WC Leng

    Tik Tak WC Leng

    TIK TAK Fresh is a thick lavatory cleanser which keeps your toilet clean, leaving a long lasting scent of freshness around your bathroom. Use regularly and keep your toilet shiny clean and freshly scented. With the fresh scent of wild herbs.

    Available in 750 ml

    Package: 16

  • Tik Tak WC Pluhur

    Tik Tak WC Pluhur

    Nuk ka permbajtje ne gjuhen shqipe.

  • Flos Star per Banjo

    Flos Star per Banjo

    • Asgjë nuk mund të krahasohet me pastërtinë e shndritshme të FLOS STAR. Me një spërkatje të thjeshtë dhe pa aspak fërkim, eliminon papastërtitë e vështira, kripërat dhe mbeturinat e sapunit, ndërkohë që jep shkëlqim pa lënë vijëzime.

    • Përdoreni në banjë ose në kuzhinë, për vaskat, lavamanët, çezmat, emalimet, sipërfaqet e paoksiduara, pllakat ose dyshemetë sintetike.

    • Me spërkatës të posaçëm shkume për një përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient

    Available in 5 L

    Package: 4

  • Flos Star per Banjo

    Flos Star per Banjo

    • Asgjë nuk mund të krahasohet me pastërtinë e shndritshme të FLOS STAR. Me një spërkatje të thjeshtë dhe pa aspak fërkim, eliminon papastërtitë e vështira, kripërat dhe mbeturinat e sapunit, ndërkohë që jep shkëlqim pa lënë vijëzime.

    • Përdoreni në banjë ose në kuzhinë, për vaskat, lavamanët, çezmat, emalimet, sipërfaqet e paoksiduara, pllakat ose dyshemetë sintetike.

    • Me spërkatës të posaçëm shkume për një përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient

    Available in 475 ml

    Package: 16