Produkte për hekur
 • Flos Ferrero per Hekur

  Flos Ferrero per Hekur

  • Hekurosja e përsosur kërkon kohë. Për këtë arsye erdhi FLOS Ferroro. Produkti që bën hekurosjen e të gjitha rrobave më të thjeshtë dhe më të shpejtë sado të thata të jenë ato!

  • PA PROPULSIVË. Nuk ngjit në hekur.

  Available in 475 ml

  Package: 16