Pastrues xhamash
 • Famozo Antistatik

  Famozo Antistatik

  Thanks to its advanced formula, FAMOZO eliminates quickly and easily grease and dirt from windows, caused by fumes and smoke. Apply on all smooth surfaces, for stain-free, shiny clean results.

  Available in 750 ml

  Package: 12

 • Famozo Pastrim

  Famozo Pastrim

  Thanks to its advanced formula, FAMOZO eliminates quickly and easily grease and dirt from windows, caused by fumes and smoke. Apply on all smooth surfaces, for stain-free, shiny clean results.

  Available in 750 ml

  Package: 12

 • Famozo Freski

  Famozo Freski

  Thanks to its advanced formula, FAMOZO eliminates quickly and easily grease and dirt from windows, caused by fumes and smoke. Apply on all smooth surfaces, for stain-free, shiny clean results.

  Available in 750 ml

  Package: 12

 • Flos Reflex Sol Portokalli

  Flos Reflex Sol Portokalli

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja

  Available in 500 ml

  Package: 15

 • Flos Reflex Sol Jeshil

  Flos Reflex Sol Jeshil

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

  Available in 500 ml

  Package: 15

 • Flos Reflex Sol Livanta

  Flos Reflex Sol Livanta

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja

  Available in 500 ml

  Package: 15