Pastrues për soba
 • Extra Flos per Sobat

  Extra Flos per Sobat

  • Harroni fërkimin e lodhshëm dhe pambarim. Yndyrat nuk i rezistojnë forcës së FLOS XTRA!

  • FLOS XTRA eliminon vajrat e djegura nga furët e kuzhinës, vatrat, pjektoret, duke u dhënë sipërfaqeve një pamje të shndritshme.

  • Përbërje shumë e fortë, e studiuar posaçërisht për rezultat të jashtëzakonshëm. Me spërkatës shkume të posaçëm për përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

  Available in 475 ml

  Package: 16