Detergjentë dhe higjenizues
 • Famozo Freski

  Famozo Freski

  Thanks to its advanced formula, FAMOZO eliminates quickly and easily grease and dirt from windows, caused by fumes and smoke. Apply on all smooth surfaces, for stain-free, shiny clean results.

  Available in 750 ml

  Package: 12

 • Flos Reflex Sol Portokalli

  Flos Reflex Sol Portokalli

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja

  Available in 500 ml

  Package: 15

 • Flos Reflex Sol Jeshil

  Flos Reflex Sol Jeshil

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

  Available in 500 ml

  Package: 15

 • Flos Reflex Sol Livanta

  Flos Reflex Sol Livanta

  • FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

  • Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

  • Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja

  Available in 500 ml

  Package: 15

 • Flos Ferrero per Hekur

  Flos Ferrero per Hekur

  • Hekurosja e përsosur kërkon kohë. Për këtë arsye erdhi FLOS Ferroro. Produkti që bën hekurosjen e të gjitha rrobave më të thjeshtë dhe më të shpejtë sado të thata të jenë ato!

  • PA PROPULSIVË. Nuk ngjit në hekur.

  Available in 475 ml

  Package: 16

 • Extra Flos per Sobat

  Extra Flos per Sobat

  • Harroni fërkimin e lodhshëm dhe pambarim. Yndyrat nuk i rezistojnë forcës së FLOS XTRA!

  • FLOS XTRA eliminon vajrat e djegura nga furët e kuzhinës, vatrat, pjektoret, duke u dhënë sipërfaqeve një pamje të shndritshme.

  • Përbërje shumë e fortë, e studiuar posaçërisht për rezultat të jashtëzakonshëm. Me spërkatës shkume të posaçëm për përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

  Available in 475 ml

  Package: 16

 • Topine Plus Dezinfektues

  Topine Plus Dezinfektues

  TOPINE Plus is a liquid disinfectant and germicide that effectively protects your home against germs. It eliminates germs easily while leaving a pleasant fragrance. Can be used undiluted around plug holes, drains and bins and diluted on floors, work surfaces, bathroom surfaces, dishcloths, sponges as well as for pet hygiene purposes, such as bird cages and bedding’s cleaning.

  Available in 750 ml

  Package: 16

 • Flos Ultra per Enet

  Flos Ultra per Enet

  • Solucion viskoz, i superkoncentruar për pjata.

  • Μe pH asnjanës, glicerinë και vetaina.

  • Përbërja e tij e sjellshme mbron dhe kujdeset njëkohësisht për duart tuaja. Ka vlerë të trefishtë. I ofron kuzhinës atmosferën e pyllit me limona.

  Available in 500 ml

  Package: 12

 • Flos Ploffy Deluxe i Kuq

  Flos Ploffy Deluxe i Kuq

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Deluxe i Arte

  Flos Ploffy Deluxe i Arte

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Deluxe Manushaqe

  Flos Ploffy Deluxe Manushaqe

  Treat your clothes the irresistible touch of luxury with the new ploffy deluxe!

  The precious perfumes of this special edition are travel “on a bright summer”, “the relaxing mood of love”, “in your own golden era”, satisfying your senses every moment. With ploffy standard quality, enjoy revitalized clothes, smooth, soft, less wrinkling and easy ironing!

  Available in 1,85 L

  Package: 8

 • Flos Ploffy Jeshil

  Flos Ploffy Jeshil

  FLOS PLOFFY me freskinë e frutave, me ngjyrë jeshile, me aromë molle, kivi, qitro dhe një ide pjeshke.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy i Bardhe

  Flos Ploffy i Bardhe

  FLOS PLOFFY me aromë të pastër freskie, pa ngjyrë, i bardhë, me aromën e ëmbël të vaniljes.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Roze

  Flos Ploffy Roze

  FLOS PLOFFY me aromë freskie, klasikisht i preferuar, me ngjyrë të trëndafiltë.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Portokall

  Flos Ploffy Portokall

  FLOS PLOFFY me freskinë e portokalles, me ngjyrë portokalli, me aromë portokalleje të sapoprerë dhe nuanca nga lule nerënxe, me pergamond, më i riu i serisë dhe i vetmi në llojin e tij.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Leila

  Flos Ploffy Leila

  FLOS PLOFFY me freskinë e livandës, me ngjyrë manushaqe, με aromë livande të butë dhe Ylang – Ylang.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Flos Ploffy Blu

  Flos Ploffy Blu

  FLOS PLOFFY me aromë freskie deti, në ngjyrë të kaltër, ndër preferencat e para të qëndrueshme.

  Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

  Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

  Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

  Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

  Available in 1 L, 2 L and 4 L

  Package: 12, 8 and 4

 • Smart Zbutes Arome e Freskia e Detit

  Smart Zbutes Arome e Freskia e Detit

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

  Available in 3,95 ml

  Package: 4

 • Smart Zbutes Arome e Fresket

  Smart Zbutes Arome e Fresket

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

  Available in 3,95 ml

  Package: 4

 • Smart Zbutes Arome Vanilje

  Smart Zbutes Arome Vanilje

  Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
  – t’u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
  – t’u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
  – t’u hekurosur më kollaj
  – t’u tharë më kollaj dhe
  – t’u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër

  Available in 3,85 ml

  Package: 4