Larës enësh
 • Flos Ultra per Enet

  Flos Ultra per Enet

  • Solucion viskoz, i superkoncentruar për pjata.

  • Μe pH asnjanës, glicerinë και vetaina.

  • Përbërja e tij e sjellshme mbron dhe kujdeset njëkohësisht për duart tuaja. Ka vlerë të trefishtë. I ofron kuzhinës atmosferën e pyllit me limona.

  Available in 500 ml

  Package: 12